Hoş geldiniz! Gezi, gezi kültürü, seyahat planlarınız ile ilgili aklınıza takılan soruları buradan sorabilirsiniz. Sorunuzu sormadan önce, daha önce sorulmuş sorulara göz atmanızı tavsiye ederiz. En üstteki arama kutusunu kullanarak, sorunuzun daha önce sorulmuş olup olmadığını lütfen kontrol ediniz. Lütfen her sorunuzu ayrı ayrı sayfalarda sormaya dikkat ediniz. Örneğin Tayland ile ilgili ulaşım, konaklama, gezilecek yerler ve rota planlamak ile ilgili sorularınız varsa, her sorunuzu ayrı başlık halinde sorunuz: Sorularınızda imla kurallarına uymaya dikkat ediniz. Seyahatleriniz sonrası siz de bu sayfadaki sorulara kendi deneyimlerinizi eklerseniz okuyucular da faydalanmış olacaktır. Teşekkürler Bu site YoldaOlmak.com sitesinin Soru ve Cevap sayfasıdır.
  • Kayıt

Soru&Cevap Yardım

Sayfa Gösterimi
Sayfa Gösterimi





tayland

filipinler

kamboçya

Çalışmayanların Shengen Vizesi Alması

+1 oy
Kemal Bey Merhaba,
Bloğunuzu ilgiyle takip eden bir okuyucunuzum öncelikle çok teşekkürler faydalı paylaşımlarınız için.

Ben çalışmıyorum ve shengen vizesi için başvuru yapacağım. Bu konu ile ilgili yazınızı okudum ve finansal anlamda birikimimi göstermek haricinde nasıl destekleyebilirim başvuru belgelerimi?

26 yaşında olduğum için bana ailemin finansal kaynaklarını ve sponsor mektubunu önermeyeceksiniz değil mi? İkamet belgesi ile ailemle yaşadığımı belgeleyip gerektiğinde destek olacaklarını bildiren bir dilekce yazıp imzalatmam faydalı mı olur yoksa gereksiz ekstra bir belge mi? (Öğrenci değilim)

Teşekkürler
10, Temmuz, 2015 Vize kategorisinde muge (150 puan) tarafından soruldu
3, Ağustos, 2015 yoldaolmak tarafından düzenlendi

2 Cevaplar

Aşağıdaki linklerde hangi evraklar gereklidir yazmıştım. Sağlayamıyorsan vize alamazsın. Ailenin finansal kaynakları değil, senin adına banka hesabı ve buradaki para, kredi kartları, mal mülk durumu önemli.

https://yoldaolmak.com/schengen-vizesi.html

https://yoldaolmak.com/schengen-vizesi-alirken-nelere-dikkat-etmeli.html
3, Ağustos, 2015 yoldaolmak (24,540 puan) tarafından cevaplandı
Merhabalar kemal bey..

Ben babamın üzerinden sigortalıyım yani maaş alıyorum. Maaş dökümlerim var fakat öğrenci değilim. Vize başvurusu yapacağım.  Söylediğiniz evrakların haricinde eklemem gereken bir şey varmı?? E devlette maaişım gözülküyor sigortam bağlanma zamanıda gözüküyor.  Ve üzerime olan daha ttapusu  çıkmamış  arsalar var bunlar vize almamda yardımcı olur mu?? Şimdiden teşekkürler
13, Mart, 2016 Zümray Hanoğlu (140 puan) tarafından cevaplandı

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
326 kez görüntülendi 18, Ocak, 2015 Vize kategorisinde Sophie Marceau (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
108 kez görüntülendi 13, Aralık, 2014 Vize kategorisinde selo (140 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
88 kez görüntülendi 7, Aralık, 2015 Vize kategorisinde yagmur (120 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap
492 kez görüntülendi 6, Temmuz, 2015 Vize kategorisinde Tuğçe Olcay (130 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap
253 kez görüntülendi 27, Mart, 2015 Vize kategorisinde oya (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
1,107 kez görüntülendi 22, Mart, 2015 Vize kategorisinde sabahat_bulut78 (120 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap
245 kez görüntülendi 16, Mart, 2015 Vize kategorisinde TUBA (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap
175 kez görüntülendi 27, Eylül, 2014 Vize kategorisinde man0761 (120 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap
267 kez görüntülendi 21, Eylül, 2014 Vize kategorisinde zeroror (130 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap
1,726 kez görüntülendi 1, Temmuz, 2014 Vize kategorisinde Pelin Özay (130 puan) tarafından soruldu




...