Hoş geldiniz! Gezi, gezi kültürü, seyahat planlarınız ile ilgili aklınıza takılan soruları buradan sorabilirsiniz. Sorunuzu sormadan önce, daha önce sorulmuş sorulara göz atmanızı tavsiye ederiz. En üstteki arama kutusunu kullanarak, sorunuzun daha önce sorulmuş olup olmadığını lütfen kontrol ediniz. Lütfen her sorunuzu ayrı ayrı sayfalarda sormaya dikkat ediniz. Örneğin Tayland ile ilgili ulaşım, konaklama, gezilecek yerler ve rota planlamak ile ilgili sorularınız varsa, her sorunuzu ayrı başlık halinde sorunuz: Sorularınızda imla kurallarına uymaya dikkat ediniz. Seyahatleriniz sonrası siz de bu sayfadaki sorulara kendi deneyimlerinizi eklerseniz okuyucular da faydalanmış olacaktır. Teşekkürler Bu site YoldaOlmak.com sitesinin Soru ve Cevap sayfasıdır.
  • Kayıt

Soru&Cevap Yardım

Sayfa Gösterimi
Sayfa Gösterimi





760 soru

805 cevap

201 yorum

7,474 kullanıcı

Tayland Vizesi

+5 oy
Merhaba

Abi öncelikle senin yolculuklarını uzun süredir takip ediyorum ve anlatım dilini çok beğeniyorum. Senden bir konu hakkında yardımını istiyorum.

Uzun zamandır senin gibi, dünyayı gezme fikri beynimi kemiriyor yerimde duramıyorum bu konudaki en buyuk engelim ingilizce ve bu durumu düzeltmek için  yakında zamanda dil eğitimi almak için yurt  dışına cıkmayı düşünüyorum. Şu anda aklımda olan ülke Tayland bunun sebebi daha önce gittiğim için kısmen bilmem.

3 ay lık bir sürede hem bir ingilizce kursunda eğitim almak hemde hostellerde kalarak diğer gezginlerle tanışıp pratik yapmak. senden öğrenmek istediğim vize işlemleri için nasıl bir yol  izlemeliyim sonuçta çalışmıyo olucam bordro vs şeyler gösterimicem.

Arıştırma yaparken işveren öğrenci emekli hiç bir sınıfa girmediğimi farkettim tavsiyelerini yada bilgilerini benimle paylaşırsan çok sevinirim teşekkürler
8, Eylül, 2013 Vize kategorisinde anoffstreet (210 puan) tarafından soruldu
12, Eylül, 2013 yoldaolmak tarafından yeniden etikenlendirildi

1 cevap

Tayland vizesi almak kolay. Türkiye'den başvurusan 2 aylık alabiliyorsun. 1 ay da orada uzatabilirsin. Tayland'a girişte de vize alabilirsin. Uçakla girişte havalimanında 1 ay veriliyor. Karadan girişlerde ise 15 gün veriliyor.

İngilizce öğrenmek için Tayland yerine Malezya veya Filipinleri tavsiye ederim. Hem ana dili gibi İngilzice konuşuyorlar, hem daha ucuz.

Bu ülkelere vize almak için herhangi bir evrak gerekmiyor.

Ayrıca ingilizce ve yurtdışı-dil-eğitimi gibi etiketlere bu sitede bakarsan orada da verdiğim önerileri görebilirsin.

 

 

12, Eylül, 2013 yoldaolmak (24,580 puan) tarafından cevaplandı
15, Nisan, 2014 yoldaolmak tarafından düzenlendi

İlgili sorular

0 oy
1 cevap
287 kez görüntülendi 22, Ağustos, 2014 Vize kategorisinde idehope (180 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap
522 kez görüntülendi 23, Nisan, 2014 Vize kategorisinde hyeee (200 puan) tarafından soruldu
+6 oy
1 cevap
819 kez görüntülendi 11, Temmuz, 2013 Asya Gezisi kategorisinde bulut21 (180 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap
654 kez görüntülendi 17, Kasım, 2015 Asya Gezisi kategorisinde ByAK (190 puan) tarafından soruldu
+5 oy
1 cevap
1,694 kez görüntülendi 4, Şubat, 2013 Asya Gezisi kategorisinde quadratum (240 puan) tarafından soruldu
+6 oy
1 cevap
660 kez görüntülendi 30, Haziran, 2013 Vize kategorisinde tata34 (180 puan) tarafından soruldu
+8 oy
1 cevap
4,513 kez görüntülendi 15, Şubat, 2013 Vize kategorisinde Gökhan Hepşen (200 puan) tarafından soruldu
+2 oy
2 cevap
1,054 kez görüntülendi 9, Nisan, 2014 Yurtdışı Eğitim kategorisinde bilal (140 puan) tarafından soruldu
+6 oy
2 cevap
465 kez görüntülendi 14, Ekim, 2013 Yurtdışı Eğitim kategorisinde kalkan (180 puan) tarafından soruldu
+5 oy
1 cevap
1,081 kez görüntülendi 5, Şubat, 2013 Yurtdışı Eğitim kategorisinde berkendal (250 puan) tarafından soruldu




...